Onze missie

Wij zijn een Bulgaars Nederlands team. Onze missie is, om u ook enthousiast te maken voor dit mooie land en u op een persoonlijke en informele manier te ondersteunen, bij het kopen van het huis, dat uw dromen en ideeën over verblijven (parttime of fulltime) in Bulgarije dichterbij brengen. Ook vinden wij het leuk om u in de eerste periode van uw verblijf in Bulgarije te ondersteunen, bij het “inburgeren”, zodat u zich snel thuis voelt.

Ons verhaal

In de afgelopen jaren hebben wij samen veel ervaring opgedaan, met de bureaucratie en de vastgoedwereld. Hierdoor beschikken wij ook over een uitgebreid netwerk van betrouwbare contacten op allerlei gebied, iets wat in Bulgarije onontbeerlijk is.

Door de unieke combinatie van een Nederlander en een Bulgaarse, kunnen wij als team uw gids zijn in het avontuur van een huis kopen. Een gids die meer moet kunnen dan vertalen. Een team dat enerzijds de Nederlandse mentaliteit snapt en aan wie u in uw eigen taal uw wensen, ideeën, aarzelingen en vragen, goed kunt uitleggen, maar ook thuis is in de taal, gewoonten, omgang met “officials” en complexiteit van een land, dat aan de oppervlakte lijkt op een modern Europees land, maar in de lagen daaronder nog steeds gevestigd is op een andere historie, cultuur en mentaliteit.

In onze benadering, gaan wij samen op een persoonlijke manier op pad. Stap voor stap brengen wij het door u gewenste resultaat dichterbij, waarbij u elke keer weer kunt kiezen of u wel of niet de volgende stap gaat zetten, met of zonder ons.

Aangenaam kennis te maken

Wij zijn een Bulgaars Nederlands team. Hierdoor kennen wij zowel de Nederlandse als de Bulgaarse taal én cultuur door en door.

IMG_0083

Rudi Lalcheva

Geboren en getogen in Sofia

 

Rudi is een echte duizendpoot, open, creatief en vriendelijk. Ze heeft geruime tijd in Engeland gewoond en gewerkt, waardoor ze internationaal georiënteerd is en een goed beeld heeft van wat west-europeanen verwachten.

Haar professionele achtergrond ligt in het werken met minderheden en het ondersteunen van organisaties in het opzetten van projecten en vrijwilligersactiviteiten. Ook heeft zij vele jaren gewerkt als trainster van professionals, managers en vrijwilligers voor de overheid, gemeenten en NGO's. Hierdoor beschikt zij over een groot netwerk met formele en informele contacten op allerlei gebieden, waar zij erg goed gebruik van weet te maken.

AdobePhotoshopExpress_2018_08_29_11:10:17

Freddie Wools

Geboren in Nederland en
part-time woonachtig in Bulgarije

 

Freddie is op en top een Nederlander en heeft altijd gewerkt in de zorg voor mensen met een beperking, waarvan 35 jaar als directeur van een middelgrote zorgaanbieder.

Sinds 2004 is hij ook actief als adviseur, projectleider en supervisor voor Bulgaarse gemeenten en ministeries, bij het opzetten en begeleiden van woonvormen en dagcentra voor kinderen en volwassenen met een beperking.

Vanaf 2012 verblijft hij de helft van zijn tijd in Bulgarije en de andere helft in Nederland. Sinds enkele jaren ondersteunt hij Nederlanders, die hun weg proberen te vinden in dit prachtige, maar voor Nederlanders in eerste instantie een complex land.

Kennismaken?

Wilt u nader met ons kennismaken? Neem dan contact op!